Garap bonang gendhing bondhan dan garap kendang gendhing genjong - SUKIMAN (Fak. Non Gelar Kesenian ISI Yk, 1988)
Tujuan penulisan untuk mengetahui tentang garap bonang gendhing bondan laras slendro patet nem kethuk 2 kerep, kendangan candra jangkep sakdhawahipun, dalam garap uyon-uyon soran gaya Yogyakarta. Penelitian ini membahas mengenai garap bonang gendhing bondhan laras slendro patet sanga kethuk 2 kerep, kendangan candra jangkep sak dhawahipun dalam garap uyon-uyon soran gaya Yogyakarta.