Penyajian gendhing mindhik laras slendro pathet sanga dan gendhing hela-hela kalajengaken ladrag prabu dewa laras pelog pathet nem gaya Yogyakarta. - NGATIMAN. (FSP ISI Yogyakarta, 2002)
Materi garap gendhing saron dalam penyajiannya menggunakan gendhing mindhik laras slendro pathet sanga kendangan jangga dan gendhing garap lirihan yaitu gendhing hela-hela kendhangan saryuda jangkep sak ndhawahipun dilanjutkan ladrang prabu dewa laras pelog pathet nem.