Alexander McQueen : Genius of A Generation - KNOX, Kristin (A & C Black Pub., 2010)
Buku ini diterbitkan sebaagi penghormatan kepada Alexander McQueen 1969-2010, perancang busana ikonik, imajinatif dan inspiratif.