Kumpulan Gendhing-Gendhing Lan Lagon Dolanan Ki Narta Sabda - SASMINTO, Gathot (Cendrawasih, 2015)
Buku ini berisi kumpulan notasi-notasi gendhing dan lagon dolanan karya Ki Narto Sabdo. Di dalamnya memuat 59 lagon beserta gendhingnya, contohnya adalah Dolan Menyang Sala (slendro Manyura), Kutut Manggung (pelog barang I dan II)Wirangrong (pelog nem) dan lain-lain.