Eerste Uren met Groote Meesters 12 Eenvoudige Sonatines en stukjes voor piano - RIETSCHOTEN, Jan van (Edition Van Wouw N.V.)
Di dalam buku ini terdapat: Menuet in G; Passepied; Menuet; Speelstuk; Romance; Sonatine in C; Sonatine; Menuet; Sonatine in G; Menuet in G; Menuet (le Sonatine); Morgenggebed.