Al Jawahir fi tafsir al Qur'an al karim al mushtamil ala 'ajaib badai' al mukawwanat wa gharaib al ayat al bahirat - Shaykh Tantawi Jawhari (Matba'ah Mustafa al Babiy al Halabi)
ws.jl.1,4,5,7,8,9,11,c.1 ,jl.2,6,10,12,13c.1-2