Kitab firdaus al akhbar bi ma'thur al Khitab al Makharrij 'ala kitab al shihab - al Hafiz Shirawayh Ibn Sahahradar Ibn Shirawayh al Daylamiy (Dar al Kutub al 'arabi, 1987)
ws.jl.1-5.c.1/stoc1, jil.1-5=c.1