Kitab tarikh Asbahan dhikru akhbar Asbahan - Abi Na'im Ahmad ibn Abdullah ibn Ahmad Ibn Ishaq ibn Musa Ibn Muhzan al Mahzaniy al Asbahaniy (Dar al Kutub al 'Ilmiyyah, 1990)
ws.jl.1-2.c.1-4/stoc3=7; jl.1=3; jl.2=4