Al Jawahir fi tafsir al Qur'an al karim al mushtamil ala 'ajaib badai' al mukawwanat wa gharib al ayat al bahirat - Shaykh Tantawi Jawhari (Mustafa al Babiy al Halabiy)
stoc4, jil.1,c.1/jil..2,c.2/jil.3,c.1/jil.4,c.2/jil.5-7,c.1-2/jil.8,c.1-3/jil.9-11,c.1-2/jil.12,c.1-3/jil.13,c.1-4/stoc6, jl.9[jz.17-18]=c.3