Tatbiq al tariqat al mubasirah fi tadris al lughat al 'Arabiyyah fi al Fasl al thaniy liqasm al din li al madrasat al 'Aliyat al Hukumiyyat al Islamiyyah Godean Sleman bi Yogyakarta : dirasah tahliliyyah fi najah miharat al kalam - Cahya Edi Setiawan (Fak. Tarbiyah dan Keguruan UIN SUKA, 2012)
WS