Tarikh al khulafa' al rashidin: dirasah jadidah tatdamanh tahqiqan li mawaqif al sahabah wifqa manhaj al Muhammadiyyin - Muhammad Ibn Ibrahim Ibn Salih Aba al Khayl (Dar al Hadiy al Nabawiy, 2009)
SGBN4.1/ws.c.1