Analisis fenotip dan kandungan antosianin tanaman Rosella merah ( Hibiscus sabdariffa L. ) Pasca Irradiasi Sinar Gamma - Ika Wahyu Atmarazaqi (Fak. Sains dan Teknologi UIN Sunan Kalijaga, 2013)
wati,wsn