Attahlil al muhtawi an kitab adduruusul lughoh al arabiyyah 'ala shorhi al juz al awwal lil Imam Zarkasyi wa Imam Syubbani bihasbi nadzoriyyati haiaati al ma'ayir al wathoniyah attarbawiyyah (BSNP) - Ana Sari Putri (Fak. Tarbiyah dan Keguruan UIN Sunan Kalijaga, 2014)
wati,1/ rt