Naqd tarjamah kitab 'inayah al muftaqir bima yata'allaqu bi Sayyidina al Khidir li Shaikh Muhammad Mahfuz bin 'Abdullah al Tarmasiy ila Indunisiyyah - Ashief El Qorny (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2013)
irada/nr,c.1