Al Taraduf wa mushkilah tarjamatuha fi al kitab al akhwat al thalatha li 'Adil al Ghadban ila al lughat al Indonesia: dirasah fi al kitab al akhwat al thalatha li Adil al Ghadban - Zuhreni Istiqlaliyah (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijagaka, 2014)
ws./nr,c.1