ta'lim al nahwi bi kitab matn al ajrumiyyah alladhi wa do'ahu al Shaikh Muhammad al Sonhaji: dirasah tahliliyah min haythu al mawadd wa tariqah ta'limihi - Andi Holilullah (Fak. Tarbiyah dan Keguruan UIN Sunan Kalijaga, 2013)
irada/nr,c.1