Struktur anatomi skeleton aksial kura-kura Brazil ( Trachemys scripta elegans,Wied 1838) dan labi-labi ( Amyda catilaginea, Boddaert 1770 ) Betina - Hanif Mustafa (Fak.Sains dan Teknologi UIN Sunan Kalijaga, 2014)
wt/1/oen