Anwa' al ahkam al nahwiyyah fi surat al Fatihah wa Tariqah ta'limuha: dirasah tahliliyyah min Haythu al madah wa al tariqah - Amalina Nurussofa (Fak. Tarbiyah dan Keguruan UIN Sunan Kalijaga, 2015)
oen, 1/ws.c.1