Ma'aniy al af'al al mazidah fi kitab al imla' wa al tarqib fi al kitabat al arabiyyah li Abdul 'AlimIbrahim: dirasah tahliliyyah sarfiyyah - Syarifatul Chusna (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2015)
ir.1/ws.c.1