Penggunaan hadis untuk memahami ayat-ayat al-Qur'an ( telaah atas kitab al-Halal wa al-Harum fi al-Islam karya Yusuf al-Qaradawi ) - Lia Khiqmatul Maula (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2015)
wt,1/nis,c.1