Al Mawad al dirasiyyat alatiy Istikhadaimat di al kitab nizam alfiyah Ibn malik li ta'lim qawa'id al lughat al Arabiyyah lighayr al natiqin biha : dirasah tahliliyyah min nahiyah al mawad - Tapsirul Anam (Fak. Ilmu Tarbiyah dan Keguruan UIN Sunan Kalijaga, 2016)
wk, 1/ws.c.1