Al majaz fi " al Sarab al tahur min mawlid wa sirah badr al Badur" li najib Umar Ibn Hafiz: dirasah tahliliyyah ihsaiyyah majaziyyah - Muhammad Muchlis (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2016)
Mifta1/ws.c.1