Tadris al Qawa'id al nahwiyyah bi kitabiy " Amthalatiy" wa " al nahwu al Wadih" bi ma'had Nurul Ummah Kota Gede Yogyakarta : dirash al muqaranah min nahiyat tariqat al tadris wa natijatuhu - Dana Nasrul Haman (Fak. Ilmu Tarbiyah dan Keguruan UIN Sunan Kalijaga, 2016)
oen, 1/ws.c.1