Penafsiran zaghloul al-najjar ayat-ayat reproduksi Manusia dalam Al-Qur`an (kajian atas kitab tafsir al-ayat al-kauniyah fi al-Qur`an al-karim) - Muhammad zaki Rahman (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2016)
yati 1/ws.c.1