Al Fa' fi kitab tarikh al Hawadith wa al ahwal al Nabawiyyah li Sayyid Muhammad Ibn Alwi al malikiy al hasniy: dirasah Dalaliyyah Nahwiyyah - Nafiatun Hasanah (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2017)
yati 1./ws.c.1