Epistemologi penafsiran Ary Ginanjar dalam konsep emotional spiritual quotient berdasarkan al-Ihsan rukun iman, dan rukun Islam ( analisis hermeneutika humanistik Hasan Hanafi ) - Asri Mentari (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2019)
wt,1./ws.c.1