Anatomi komparatif organ uropoetika ular air laut ( Hydrophis cyanocinctus Daudin, 1803 ) dan ular air tawar ( Homalopsis buccata Linnaeus, 1754 ) - Muhammad Firdaus (Fak. Sains dan Teknologi UIN Sunan Kalijaga, 2018)
wt,1./ws.c.1