Meniti jalan kearifan politik Umar Bin Abdul Aziz. Perjuangan isealisme politik Islam dalam Praktik - FATAH, Rohadi Abdul (Logos Wacana Ilmu, 2003)
Meniti jalan kearifan politik Umar Bin Abdul Aziz. Perjuangan idealisme politik islam da...