Persoalan-persoalan filsafat agama (Kajian pemikiran 9 tokoh dalam sejarah filsafat dan teologi) - ROTH, John K (Pustaka Pelajar, 2003)
Persoalan-persoalan filsafat agama (Kajian pemikiran 9 tokoh dalam sejarah filsafat ...)