Sultan Haji Hassanal Bolkiah Islamic Exhibition Gallery: Penjana Tamadun islam - [Tidak Terdaftar] (Balai Pameran Islam Sultan haji Hassanal Bolkiah, 2006)
Sultan Haji Hassanal Bolkiah Islamic Exhibition Gallery: Penjana Tamadun Islam