Hak tanggungan. Asas-asas, ketentuan-ketentuan pokok dan masalah yang dihadapi oleh perbankan - SJAHDEINI, Sutan Remy (Alumni, 1999)
Hak tanggungan. Asas-asas, ketentuan-ketentuan pokok dan masalah ...