Al-Dloman fil-fiqhil-Islamy, watathliqatuhu fil-masharifil Islamiyah - ABUZAID, Muhammad Abdul Mun'im (Al-Ma'had Al-Alamy, Kairo, 1996)
Al-Dloman fil-fiqhil Islamy, watathli qatuhu fil-mashrifil Islamiyah