PELAKSANAAN PENUNTUTAN TERHADAP KELALAIAN PENGEMUD I YANG MENGAKIBATKAN KECELAKAAN DI JALAN RAYA MENIMBULKAN KORBAN JIWA YANG TF.LAH DISEPAKATI DAMAI PELAKU DAN KELUARGA KORBAN - Yuridenta Wikan Dianmalwa (FH 15 UMY 127, 2015)
*127