Prosiding SPK III 2016 : Seminar Psikologi Kebangsaan - III 2016 Unit Penyelidikan Psikologi dan Kesihatan Sosial 26-27 Mei 2016 Kota Kinabalu, Sabah - Unit Penyelidikan Psikologi dan Kesihatan Sosial Fakulti Psikologi dan Pendidikan UM Sabah (Universiti Malaysia Sabah, 2016)
- Application of Neurofeedback for Special Needs Children : The Research Experiences - Peranan Masyarakat dalam Pengurusan Bencana - Proses Pembentukan Modul Psikospiritual-Mangsa Banjir (MPS-MB) : Strategi Spiritualiti/Keagamaan - ...