Manca warna : kawruh pepak basa Jawa ngewrat ba: kawruh basa, paramasastra, unggah-ungguh basa, nulis aksara Jawa, kesesastran, kawruh sapala - Jatirahayu, Warih (Grafika Indah, 2005)
103 p, : ill,; 20 cm