Kurikulum pendidikan Taman Kanak-Kanak dan Pedoman Penyususnan Silabus : dilengkapi Standar Kompetensi kepala Taman kanak-kanak (TK), Model Penilaian kelas kurikulum Tingkat satuan pendidikan Taman kanak-Kanak (TK), Pedoman Standar pelayanan Minimal (SPM) Penyelenggaraan pendidikan Taman kanak-kanak (Cipta Jaya, 2007)
ix, 260 p.6bil.; 29 cm